

About us
Yhteisöllisyys. Hyvä ruoka. Pyöräily.
Näiden kolmen asian yhdistäminen on ollut ruokaa ja pyöriä rakastavan espanjalaisen Àngel Layosin suuri unelma. Unelma paikasta, jossa korjataan nälkä ja jano, jarrut ja vaihteet. Unelma paikasta, jossa pyörien parissa koettu yhteisöllisyys ja rakkaus ruokaan olisi tarjolla kaikille.
Keväällä 2022 Layos keräsi ympärilleen tiimin, jonka kanssa toteutti unelman. Suomen ensimmäinen pyöräliikkeen, korjaamon ja ravintolan yhdistävä Peloton Cycling Eatery avattiin Suvilahteen.
Peloton Cycling Eatery palvelee intohimolla niin pyöräilyn kuin hyvän ruoan ja viinin ystäviä. Saman katon alta löytyvät englantilaisen herrasmiehen Sam Stanfieldin luotsaamat pyöräpalvelut ja savolaisen kieron keittiömestarin Miiro Tähden tiimin loihtimat herkut. Tunnelmasta ja tarjoilusta huolehtivat ravintolapäällikkö Joonas Heino yhdessä tapahtumatuottaja Maria Niemelän kanssa. Perustaja Layos, ”El Patron”, viihtyy asiakkaiden parissa niin parhaita viinejä tarjoillen kuin jarruja ilmaten.
Community. Great food. Cycling.
To combine these three things was the ultimate dream for food and bike loving Spaniard Ángel Layos. A dream of a place where to take care of hunger and thirst, brakes and gears. A dream of a place, where the sense of community and love for food among cyclists could be experienced by everybody.
In the spring of 2022 Layos gathered a team of professionals and made the dream come true. Combining a bikeshop and a restaurant, first of its kind in Finland, Peloton Cycling Eatery was opened in Suvilahti.
Peloton Cycling Eatery is passionate about offering services for cyclists and foodies. Under the same roof one can find bike services run by the English gentleman Sam Stanfield and delicious food made by the very Finnish head chef Miiro Tähti and his team. The sense of community and friendly atmosphere is served by the restaurant manager Joonas Heino together with event producer Maria Niemelä. The founder, also known as “El Patron”, can be found serving great coffees and wines or bleeding brakes in the workshop.
Ángel ”El Patron” Layos / Founder & CEO
Sam Stanfield / Founder & Shop Manager
Joonas ”Wine Knight” Heino / Restaurant Manager
Miiro Tähti / Head Chef
Maria Niemelä / Event Producer
Daniel Leung / Coffee Master
Contact:
Peloton Cycling Eatery
Kaasutehtaankatu 1
Building No. 8
00540 Helsinki
We are a cash-free restaurant and shop.
Restaurant
Phone: 0503366145
Email: peloton@pelotoneatery.fi
Shop
Phone: 050377296
Email: shop@pelotoncycling.fi
Workshop
Phone: 0503381143
Email: workshop@pelotoncycling.fi
#bikeandbelly #olepeloton #atasteforcycling
Opening hours
Restaurant
Tue-Thu 11-22
Lunch 11-14.30
Dinner 15.30-21
Fri 11-23
Lunch 11-14.30
Dinner 15.30-21
Sat 11-23
Kitchen open until 21
Cycling Shop and Workshop
Tue-Sat 11-19
Hero image by Jussi Ovaskainen, http://www.takaraja.fi/