top of page

pe 28. lokak.

|

Peloton Cycling Eatery

Girl's Night Out

Tervetuloa viettämään pyörämimmien omaa perjantai-iltaa Pelotoniin!

Registration is closed
See other events
Girl's Night Out
Girl's Night Out

Time & Location

28. lokak. 2022 klo 16.30

Peloton Cycling Eatery, Kaasutehtaankatu 1 Building 8, 00540 Helsinki, Finland

Guests

About the event

Tervetuloa viettämään pyörämimmien omaa perjantai-iltaa Pelotoniin! Vaikka pimeys valtaa maata ja loskaa puskee pian rapakaarien täydeltä, pyöräyhteisö on läsnä. Pelotonin mimmi-iltamassa vietetään iltaa ystävien kanssa (ota omasi mukaan ja tule tutustumaan uusiin) äfterwork hengessä, nautitaan hyvästä ruoasta ja juomasta ja otetaan haltuun käytännön vinkkejä pyörän ja kuskin huollossa!

Illan teemana on talvipyöräilyn aakkoset. Pelotonin pyöräkorjaamon ammattilaiset pitävät talviolosuhteisiin keskittyvän pyöränhuoltoklinikan, jossa saat vinkit muun muassa maastopyörän talvirenkaiden vaihtamiseen ja ja muihin huoltotoimenpiteisiin, joilla uskollinen ratsu selviää pakkasista ja teiden suolaliemestä. Kysy, kokeile ja opi perusteita, joita on helppo toteuttaa itse!

Pyörien lisäksi pidetään huoli myös kuskista! Pimeä talvi voi olla kova keholle ja mielelle, mutta vireystasoa ja jaksamista voi vahvistaa terveellisellä ruoalla ja laadukkailla lisäravinteilla. Ensin mainittua löytyy Pelotonin keittiöstä ja jälkimmäisistä kertoo asiantuntija Anu Kiiveri-Sahila, jolle liikunta on elämäntapa ja pyöräily intohimo!

Talvipyöräilyssä oikea pukeutuminen lisää mukavuutta ja ajoaikaa. Illan aikana pääsee shoppailemaan upeita ja rakastettuja Malojan vaatteita erikoishintaan merkin energisen edustajan Katariina Stahlin parhaimpien vinkkien kera! Tempur Suomi on myös mukana tapahtumassa ja arvommekin illan aikana teemaan sopivan tuotteen!

Illan aikataulu:

Klo 16.30: Tervetulemisia, tutustumisia ja edullisia lasillisia Klo 17.15: Talvipyöräilyn aakkoset -klinikka (n.45 min) Klo 18.30: Terveyttä ja vireyttä laadukkailla lisäravinteilla by Anu Kiiveri-Sahila

Tule siis nauttimaan pyöräyhteisön parhaista puolista, oppimaan uutta ja shoppailemaan ystävien kesken hyvän ruoan ja juoman äärelle!

Ilmoittaudu iltamaan klikkaamalla "Osallistun"! Ruokailua varten suosittelemme tekemään pöytävarauksen etukäteen netissä, soittamalla tai s-postitse ravintolaan 0503366145 & peloton@pelotoneatery.fi.

Share this event

bottom of page